Πώς να αλλάξετε τον συνεργάτη(agent) χρήστη Browser σας χωρίς να εγκαταστήσετε επεκτάσεις

Πώς να αλλάξετε τον συνεργάτη χρήστη Browser σας χωρίς να εγκαταστήσετε επεκτάσεις

image
Όλα τα δημοφιλή προγράμματα περιήγησης προσφέρουν την κατασκευή-σε switchers πράκτορα χρήστη, οπότε μπορείτε να αλλάξετε τον παράγοντα χρήστη χωρίς να εγκαταστήσετε κανένα επεκτάσεις. Google Chrome και Internet Explorer δύο περιλαμβάνουν switchers πράκτορα χρήστη σε εργαλεία για την ανάπτυξη τους, ενώ ο Firefox προσφέρει μια about: config επιλογή.
Ιστοσελίδες προσδιορίζουν browsers από πράκτορες χρήστη τους. Τροποποίηση πράκτορας χρήστη του browser και θα εμφανιστεί ως ένα διαφορετικό πρόγραμμα περιήγησης - ή ακόμα και ένα πρόγραμμα περιήγησης που εκτελείται σε μια άλλη συσκευή, όπως ένα smartphone ή tablet.

Google Chrome

Chrome 17 πρόσθεσε ένα ενσωματωμένο switcher πράκτορα χρήστη. Προηγουμένως, έπρεπε να τροποποιήσετε τις επιλογές της γραμμής εντολών του Chrome για να αλλάξετε πράκτορα χρήστη.
Ο switcher παράγοντα χρήστη αποτελεί μέρος των Εργαλεία για προγραμματιστές του Chrome - ανοίξετε πατώντας το κλειδί, επισημαίνοντας Εργαλεία και επιλέγοντας εργαλεία για προγραμματιστές. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το συνδυασμό πλήκτρων Ctrl-Shift-I πληκτρολόγιο.
Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι στην κάτω δεξιά γωνία του παραθύρου Εργαλεία για προγραμματιστές για να ανοίξετε το παράθυρο Settings.
Από το παράθυρο Ρυθμίσεις, ενεργοποιήστε την επιλογή Agent Παράκαμψη χρήστη κάτω από το Δίκτυο και επιλέξτε έναν πράκτορα χρήστη από τη λίστα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε Άλλο και εισαγάγετε το δικό σας, προσαρμοσμένο μέσο χρήστη.
Αυτή η ρύθμιση είναι προσωρινή και μόνο εξακολουθεί να υφίσταται, ενώ έχετε την Developer Tools παράθυρο ανοιχτό. Κλείστε το παράθυρο και Chrome θα επανέλθει στο μέσο του χρήστη προεπιλογή.

Internet Explorer

Ο Internet Explorer έχει επίσης μια επιλογή μέσου χρήστη σε εργαλεία προγραμματισμού της.Για να τα ανοίξετε, πατήστε το πλήκτρο F12 ή επιλέξτε την επιλογή εργαλείων για την ανάπτυξη F12 από το μενού του Internet Explorer Εργαλεία.
Τα εργαλεία για την ανάπτυξη θα ανοίξει σε ξεχωριστό παράθυρο στο κάτω μέρος του παραθύρου. Κάντε κλικ στο μενού Εργαλεία στο παράθυρο εργαλείων ανάπτυξης, το σημείο στο «Αλλαγή συμβολοσειρά παράγοντα χρήστη" και επιλέξτε έναν πράκτορα χρήστη από τη λίστα.
Μπορείτε επίσης να επιλέξετε την επιλογή Προσαρμοσμένη και προσθέστε χορδές παράγοντα έθιμο χρήστη στη λίστα.
Αυτή η ρύθμιση είναι επίσης προσωρινή. Internet Explorer επαναφέρει πράκτορα του χρήστη default αφού είναι κλειστή.

Mozilla Firefox

Mozilla Firefox δεν έχει έναν εύκολο τρόπο για να αλλάξετε πράκτορα χρήστη χωρίς παράταση - αυτή η επιλογή είναι θαμμένος στο περίπου του Firefox: config σελίδα. Αν θέλετε έναν εύκολο τρόπο για να αλλάξετε πράκτορα χρήστη του Firefox, χρησιμοποιήστε το User Agent Switcher επέκταση αντ 'αυτού.
Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο about: config σελίδα, πληκτρολογήστε about: config στη γραμμή διευθύνσεων του Firefox και πατήστε Enter. Θα δείτε μια προειδοποίηση - να είστε προσεκτικοί όταν αλλάζετε τις ρυθμίσεις εδώ, θα μπορούσατε να χαλάσουν τις ρυθμίσεις του Firefox.
Πληκτρολογήστε useragent στο κουτί του φίλτρου. Ψάχνουμε για τηνgeneral.useragent.override προτίμησης, αλλά μάλλον δεν θα υπάρχει στο σύστημά σας.
Για να δημιουργήσετε την προτίμηση, κάντε δεξί κλικ στο about: config σελίδα, σημείο Νέα, και επιλέξτε String.
Ονομάστε το general.useragent.override προτίμησης
Πληκτρολογήστε το επιθυμητό μέσο χρήστη και την αξία της προτίμησης. Θα πρέπει να εξετάσουμε τα επιθυμητά πράκτορα χρήστη σας στο διαδίκτυο και πληκτρολογήστε αυτό ακριβώς. Για παράδειγμα, η ακόλουθη πράκτορα χρήστη που χρησιμοποιείται από το Googlebot, το πρόγραμμα ανίχνευσης ιστού της Google:
Mozilla/5.0 (compatible? Googlebot/2.1? + Http://www.google.com/bot.html)
Αυτή η ρύθμιση παραμένει μέχρι να την αλλάξετε - ακόμα και αν κλείσετε και ανοίξετε ξανά τον Firefox. Για να επαναφέρετε τον Firefox στην προεπιλεγμένη πράκτορα χρήστη, κάντε δεξί κλικ στο προτίμηση general.useragent.override και επιλέξτε Επαναφορά.

Safari διαθέτει επίσης ένα ενσωματωμένο switcher πράκτορα χρήστη. Αναχώρηση μας οδηγό για την αλλαγή πράκτορα χρήστη σας στο Safari για περισσότερες πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου